Webshop » Salades en Buffetten » speenvarken arrangement

speenvarken arrangement

140 speenvarken arrangement

€ 600,00

Beschikbaar

Bourgondisch Veluws ....... Verras uw gasten eens met een mals stukje varkensvlees. (H)eerlijk vlees, voor een eerlijke prijs, vers bereid aan het spit op de door u gewenste locatie.

Het (speen)varken, waar wij mee werken, heeft een gewicht van 20 - 25 kilogram. Wij marineren het varken met kruiden en garen het vlees langzaam voor gedurende 6 - 8 uur, waardoor de smaken optimaal tot hun recht kunnen komen. Op locatie grillen wij het varken vervolgens nog eens 2 - 4 uur af.

Een gegaard varken van 20 kilogram levert ongeveer 12 kilogram smaakvol vlees op. Dit is voldoende voor ongeveer 35 - 40 personen.SPEENVARKEN / WILD ZWIJN

Het Veluws speenvarken / wild zwijn arrangement voor 35 - 40 personen bestaat uit:

* Gegaard (speen)varken / wild zwijn van + / - 18 kg

* Houtskool spit met BBQ rooster, incl. 30 kg houtskool

* Afgrillen en uitsnijden door onze kok ( 2 - 4 uur)

* Reinigen grill en materialen

* Gebakken aardappel partjes, rode kool / zuurkool, wildsaus en 4 seizoensgebonden salades

* Borden, bestek en servetten

PRIJS: € 600,00 (excl. BTW en excl. transportkosten van € 0,20 / km)Indien gewenst kunnen wij de buikholte van het varken vullen met een heerlijk gekruid gehaktbrood. Hierbij vullen wij de buikholte met een vulling van brood, gehakt, spek, abrikozen, rozijnen, uien, knoflook en kruiden, waarna de buikholte wordt dichtgenaaid en de vulling mee gaart aan het spit. Dit levert 4 - 5 kg heerlijk gehaktbrood op.

Meerkosten vulling: € 70,00 ( excl. BTW))